topimg1.jpg
topimg2.jpg
topimg3.jpg
topimg4.jpg
bliv medlem

Menu

Opstillede 2013

Følgende opstiller til JID's bestyrelse. Hvis du har lyst til at stille op, er du velkommen til at kontakte sekretariatet. Du kan også melde dig som kandidat på selve generalforsamlingen.

Finn Rasmussen

Landbrugstekniker (svineproduktionskonsulent)

Jeg har valgt at genopstille til bestyrelsen i JID, da jeg mener jeg kan bidrage med input fra min dagligdag.

Jeg er 54 år og arbejder på Centrovice landbocenter, der betjener fynske landmænd med kvæg-svine –plante- og økonomirådgivning.

Min baggrund er en uddannelse som landmand, dernæst LD landbrugstekniker fra hedengangne Nordisk Landboskole i Odense.

Jeg mener der er brug for en repræsentant i bestyrelsen for den store gruppe af teknikere, der arbejder inden for landbrugsrådgivning. Desuden repræsenterer jeg - i kraft af min fremskredne alder (!) – mange af vore medlemmer.

Jeg er desuden medlem af lønudvalget i bestyrelsen.

Privat har jeg to voksne døtre, og bor i Odense. I fritiden nyder jeg naturen både i og udenfor jagtsæsonen. Desuden er jeg ”vild med dans” dvs. jeg danser standard danse, men man kommer altså ikke til at opleve mig i udsendelsen af samme navn.

Dennis Faurby

Jordbrugsteknolog (teknik & bygninger)

Hvorfor genopstille til bestyrelsen i JID? Fordi jeg mener at kunne bidrage til JIDs udvikling nu og i fremtiden. Jeg har været i bestyrelsen siden 2007, og var med som repræsentant for de studerende under uddannelse fra 2004 til 2006.

Jeg tør og vil tage det ansvar og de udfordringer, der ligger i at være med i bestyrelsen. Jeg sidder som næstformand i uddannelses- og efteruddannelsesudvalget. Dette er et spændende udvalg, og et vigtigt område for medlemmerne, for at sikre alle JIDs medlemmer både en bedre løn og bedre arbejdsvilkår nu og i fremtiden.

Jeg mener, det er vigtigt at opretholde en synlig organisation og bibeholde det sekretariat, som vi har det i dag. Et sekretariat der er der for medlemmerne, og som samtidig følger udviklingen.

Søren Rasmussen

Jordbrugsteknolog (miljø og natur)

Jeg er uddannet fra Selandia Slagelse. Jeg vil arbejde for en bedre uddannelse og bedre efteruddannelse, bl.a. gennem bedre oplysning og tættere samarbejde mellem arbejdsgivere, skolerne og de studerende. Jeg mener også, der skal være stort fokus på jobsøgende teknologer.

 

 

Anne Green

Jordbrugsteknolog (landskab og anlæg)

 

 

 

 

Lars Bjørn Hansen

Miljø- & naturteknolog

Jeg har valgt at genopstille til JID´s bestyrelse. Jeg har siden 2003 siddet med i bestyrelsen og synes stadig, at det er et rigtigt spædende arbejde vi udfører. De seneste år har vi arbejdet rigtig meget med strategi, da vi ligesom alle andre fagforeninger er i en periode, hvor mange prioritere foreningerne fra. Vores strategi har derfor taget udgangspunkt i at fastholde og tiltrække nye medlemmer, og dét arbejde vil jeg gerne videreføre.

Ligesom jeg finder arbejdet med lønforhandlingerne spændende, synes jeg, at vi nu har en bestyrelse, som er så bredt sammensat af vores forskellige medlemsgrupper, at det arbejde, der laves i bestyrelsen, tilgodeser alle vores medlemmer.

 

 

Værd at vide...

Kørselsgodtgørelse 2018

2018 skattefri kørselsgodtgørelse ved kørsel i egen bil: 3,54 kr. pr.km.

LÆS MERE

Job og karriererådgivning til dig

Sparring på ansøgninger/cv inden 24 timer.

LÆS MERE

5% i rente på lønkontoen

Mulighed for fordelagtige renter og billån.

LÆS MERE

  • Hvidkærvej 29 | 5250 Odense SV
  • Telefon +45 66 17 12 74
  • jid@jid.dk
  • Telefontid
  • Mandag til torsdag kl. 10.00 til 15.00
  • Fredag lukket
  • Lørdag og søndag lukket

Personlig henvendelse i sekretariatet er bedst efter forudgående aftale.


Find vej på kort